Aftercare Guide

DE FØRSTE 2 DAGE

Cirka 2-3 timer efter du er blevet tatoveret, må du tage folien af (medmindre din tatovør har anbefalet andet).

Vask tatoveringen blidt, men grundigt, under lunkent vand med Sorry Mom Body Wash. På denne måde får du vasket overskudsblæk, sårvæske og blod af. Dup din tatovering tør med køkkenrulle eller et rent håndklæde.

Påfør et tyndt lagt Sorry Mom Tattoo Balm på hele det tatoverede område. Det er ekstremt vigtigt ikke at bruge for meget balm, da tatoveringen skal kunne ånde. En god tommelfinger regel er, at man ikke skal kunne se cremen efter den er blevet smurt på.

Hvis du er på vej i seng eller ved, at du skal have en kæmpe uldsweater på, så kan du sagtens tage et nyt lag folie på din tatovering. Dette kan især anbefales, hvis du har hvidt sengetøj. Bare husk at din tatovering skal smøres inden. Ved hvert folie skift skal der vaskes, tørres og smøres.

 

DE NÆSTE 10 DAGE

Som sagt skal din tatovering holdes fugtig, så der ikke kommer sårdannelse. Hvis der dannes sår, risikerer du at farven falder af sammen med såret. Derfor er det vigtigt, at din tatovering holdes fugtig hele tiden.

I nogle tilfælde dannes der en skorpe, som i løbet af behandlings perioden falder af. Dette er en naturlig proces. 

I denne periode hedder den vask-tør-smør cirka 3-5 gange dagligt.

Din tatovering skal stadig vaskes blidt, men grundigt, i lunkent vand og neutral sæbe – og den skal stadig duppes tør med køkkenrulle eller et rent håndklæde.

Derefter påfører du et tyndt lag Sorry Mom Tattoo Balm på det tatoverede område. 

Det er normalt at opleve kløen i denne periode, men vær opmærksom på, du ikke klør eller piller i tatoveringen, da dette kan skade farverne. 

Det er ekstremt vigtig, at din tatovering ikke udsættes for sol/solarie, klorvand og saltvand, indtil din tatovering er helet, og gerne længere tid. 

 

EFTERFØLGENDE OG FORSAT PLEJE

Ligesom du passer på din krop og din hud, skal du også passe godt på din tatovering.

Det indebærer blandt andet brugen af solcreme. Solens stråler er skadelige for huden – og de får farverne i din tatovering til at falme, hvis ikke du bruger solcreme.

Vi kan varmt anbefale Sorry Moms Sunscreen SPF 30. Den beskytter din tatovering mod solen, er vandafvisende og rig på beta-caroten og vitamin E.

Smør din tatovering jævnligt med creme. Hvis du har meget tør hud, ser din tatovering mindre skarp og ”hvidlig” ud. Her anbefaler vi at bruge Sorry Mom Tattoo Lotion efter behov. Cremen er rig på vitamin E og holder farver/streger skarpere i længere tid.

Skulle du mod forventning opleve ekstrem rødme, kløen og bumser i det tatoverede område, skal du stoppe brugen af creme, og kontakte din tatovør. 
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar på mailen og Facebook. 

Held og lykke med din nye tatovering!