VI ER SORRY MOM

Sorry Mom blev grundlagt i 2013 af to danske tattoo entusiaster og er i dag et internationalt brand, dedikeret til tatoveringer og plejen deraf.

Vores skarpe fokus på kvalitet og vores samarbejde med både professionelle tatovører og tattoo samlere, har positioneret os som globale spillere i branchen.

Vores sortiment består af en håndfuld produkter, der sørger for optimal pleje, både til selve tatoveringsprocessen, men også til den efterfølgende pleje af det færdige resultat. Vi tilbyder et stærkt forhandlerprogram, så vi kan dele vores vision af hvad kvalitets aftercare er, med hele verden.

Vi har kontorer og varehuse i både USA og Europa.

IKKE TESTET PÅ DYR
KOMPLET PROCESS OG AFTERCARE LØSNING
TILGÆNGELIG I HELE VERDEN
TESTET PÅ VORES EGEN HUD

VORES MISSION

Sorry Mom sigter efter at øge kvaliteten i hele tattoobranchen, via oplysning, produktion og distribution af skræddersyede produkter - og selvfølgelig ved at promovere den fantastiske kunst, tatovering er, med en stærk kvalitetsbevidst tilgang.

Vi er på vej til at blive nøglespillere i den globale tattoobranche og vi sigter efter intet mindre end perfektion, når det kommer til aftercare - både for tatovøren og tattooelskeren.

VORES PRODUKTER

Alle vores Sorry Mom produkter er udviklet, med vores kerne mission i tankerne; intet mindre end perfektion, er godt nok. Alle produkter udvikles i Danmark, produceres i Tjekkiet og distribueres til hele verden fra vores varehuse i Europa og USA.

Produkterne er selvfølgelig cruelty free og er derfor aldrig blevet testet på dyr.
Dyr er vores venner og de bliver ikke tatoveret.

VORES SENESTE PRODUKT

TEAM MEDLEMMER

Mød teamet bag Sorry Mom

RASMUS CORT HANSEN

CEO & FOUNDER

MARTIN ROLFSTED

SALES DIRECTOR

MYKE CHAMBERS

CO-OWNER

MADALIN STANCU

MARKETING & SOCIAL MEDIA