VI ER SORRY MOM

Sorry Mom blev grundlagt i 2013 af to danske tattoo entusiaster og er i dag et internationalt brand, dedikeret til tatoveringer og plejen deraf.Vores sortiment består af en rækkeaftercare produkter, der sørger for optimal pleje, både til selve tatoveringsprocessen, men også til den efterfølgende pleje af det færdige resultat. Vi tilbyder et stærkt forhandlerprogram, så vi kan dele vores vision af hvad kvalitets aftercare er, med hele verden.Vores skarpe fokus på kvalitet og vores samarbejde med både professionelle tatovører og tattoo samlere, har positioneret hvor vi er i dag. Et internationalt brand med tusindevis af tilfredse kunder. Vores bedst sælgende aftercare produkt (Sorry Mom Tattoo Balm Link) er blevet brugt af mere end 100.000 tilfredse kunder.Vi har i dag kontor og lager i Danmark og USA.

IKKE TESTET PÅ DYR
UDVIKLET AF PROFESSIONELLE TATOVØRER
VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS
FRA DANMARK TIL RESTEN AF VERDEN

VORES MISSION

Sorry Mom sigter efter at øge kvaliteten i hele tattoobranchen, via oplysning, produktion og distribution af skræddersyede aftercare produkter - og selvfølgelig ved at promovere den fantastiske kunst, tatovering er, med en stærk kvalitetsbevidst tilgang.

Vi er på vej til at blive nøglespillere i den globale tattoobranche og vi sigter efter intet mindreend perfektion, når det kommer til aftercare - både for tatovøren og tattooelskeren.

VORES PRODUKTER

Alle vores Sorry Mom Tattoo Aftercare produkter er udviklet, med vores mission for øje; intet mindre end perfektion, er godt nok. Alle produkter udvikles i Danmark, produceres i Tjekkiet og distribueres til hele verden fra vores lager i Danmark.

Produkterne er selvfølgelig cruelty free og er derfor aldrig blevet testet på dyr. Vi tester kun på os selv, og vores egen hud. Dyr er vores venner og de bliver ikke tatoveret.

VORES SENESTE PRODUKT

TEAM MEDLEMMER

Mød teamet bag Sorry Mom

RASMUS CORT HANSEN

CEO & FOUNDER

MARTIN ROLFSTED

SALES DIRECTOR

MYKE CHAMBERS

CO-OWNER

MADALIN STANCU

MARKETING & SOCIAL MEDIA